Om oss

Fokus för oss på Rotemica har alltid varit att ge bra och personlig service. Ni som kund kan alltid vända er till oss för att diskutera produktutveckling eller doseringsutrustning att använda för olika specifika ändamål. Med vår erfarenhet på över 25 år i branschen kan vi alltid vara till hands och till exempel hjälpa er att finna vilken doseringsutrustning som behöver köpas in. Självklart ordnar vi även med installation, utbildning och service.

Rotemica har sedan många år ett nära samarbete med en av världens främsta leverantörer inom området, G Mondini. För många är G Mondini synonymt med hög kvalitet och maskiner som bara fungerar år efter år, vilken är en av huvudanledningarna till att G Mondini når en omsättning på över 300 miljoner per år och totalt har levererat över 2800 hela produktionslinjer för livsmedelsindustrin över hela världen.

Men vi är på inget sätt bundna till G Mondini. Vi ser alltid till vad som är bäst för er som kund. Produktanpassad doseringsutrustning är något av en specialitet och vi ser fram emot att hjälpa er genom den djungel av frågeställningar som uppkommer i samband med nyproduktion eller förbättring av befintliga produktionslinjer.

Läs gärna mer om vårt produktutbud och våra tjänster på www.rotemica.se. Tveka inte heller att kontakta oss, så får ni ta del av får kunskap för att kunna ta välgrundade beslut på utrustning som kommer att hålla långt in i framtiden.